T: 024-3601462

HI-FOG® voor stations

Bescherming tegen ondergrondse branden

Miljoenen mensen reizen elke dag ondergronds. Zelfs als het openbaar personenvervoer tot de veiligste stadsvervoer behoord zijn vluchtwegen in geval van brand in de ondergrondse stations zeer snel verstopt. Dit is een unieke en complexe bedreiging. Reddingswerkers moeten zich verzetten tegen het verplaatsen van de stroom van mensen en rook en dat is waar HI-FOG één enorm verschil maakt.

Voordelen van HI-FOG®

Met een centrale pompunit kan HI-FOG® een breed scala aan ondergrondse stationsgebieden beschermen, inclusief gangen, sporen, spoorwegovergangen, winkelgalerijen en technische gebieden. Eén Brandbeveiligingssysteem zorgt het totaalstation alle potentiële brandrisico’s (b.v., elektrische kachels, vloeibare brand,treinbranden) en kan een eenvoudigere en goedkopere oplossing bieden.

Stationoperators en -eigenaars kunnen zeker zijn van hun keuze omdat HI-FOG® elke essentiële brandtest heeft doorstaan ​​die vereist is voor gebruik in een typisch treinstation. Met lage watervoorzieningseisen, vult HI-FOG® retrofit-installaties aan. Als u HI-FOG® gebruikt, kan het bovendien mogelijk zijn om, afhankelijk van plaatselijke voorschriften, aanzienlijke verlichting te verkrijgen van andere brandveiligheidseisen. Dit kan bijvoorbeeld een kleinere apparatuur voor rookafzuiging betekenen en daarom tot aanzienlijke kostenbesparingen leiden.