T: 024-3601462

CEA Laser Megajoule Datacenter Frankrijk

De CEA is een Franse overheid gefinancierde technologische onderzoekorganisatie dat is gelegen tussen Bordeaux en Arcachon aan de Franse westkust. Een van de meest cruciale en indrukwekkende operaties op de site is het centrum Laser megajoule, want het zorgt ervoor dat wetenschappers thermodynamische soortgelijke omstandigheden voordoen tijdens de werking van een nucleair wapen na te bootsen.

Wanneer het ging om het waarborgen van de veiligheid van het centrum in 2011, had de CEA een systeem nodig dat niet alleen vol betrouwbaar, maar ook een die hun computersysteem in geval van een brand zou beschermen.Verder vereist ze eengeheel die zowel in hun datacenter en ruimten voor machines met minimale verstoring kon worden geïnstalleerd. HI-FOG® was dan ook de enige logische keuze, aangezien het watermistbeveiligingssysteem in staat was om een onovertroffen niveau van veiligheid te bieden, samen met een eenvoudige en efficiënte installatie.

Het HI-FOG® systeem beschermt nu het hele Laser Megajoule datacenter. HI-FOG® is gemakkelijk afgestemd op de ongewone afmetingen van beide gebouwen, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid en de klant is blij met de resultaten.