T: 024-3601462

De geschiedenis van Marioff HI-FOG®

Marioff werd in 1985 opgericht met pure ondernemersgeest en een motiverende missie: mensen, eigendommen en bedrijven beschermen tegen vuur, op het land en op zee. De geest leeft voort in een verhaal van continue groei en vandaag is Marioff een toonaangevende leverancier van watermistbrandbeveiligingssystemen.

De achtergrond van het bedrijf in maritieme en offshore hogedrukhydraulica (vandaar de naam MARIne en Offshore) leidde tot de ontwikkeling van een technologie voor brandbeveiliging die gebruik maakt van de beste eigenschappen van een echt milieuvriendelijk middel: water. Sinds de introductie in 1991 heeft HI-FOG® een reputatie opgebouwd voor superieure brandbestrijdingsprestaties en is het de standaard geworden voor watermistbrandbeveiliging.

De benchmark instellen

De sleutel tot dit succes was het uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma van het bedrijf, dat wordt uitgevoerd in samenwerking met toonaangevende onafhankelijke autoriteiten en laboratoria voor brandtests. Marioff’s grootste beloning is de groeiende lijst met referenties en de branden onderdrukt of uitgedoofd door HI-FOG®, zowel op zee als op het land. Al een vertrouwde oplossing op zee, HI-FOG® wordt steeds belangrijker op het land. Met een groeiend aantal beschermde installaties blijft het bereik van de maritieme en landtoepassingen van HI-FOG® uitbreiden.