T: 024-3601462

Certificaten / erkenningen

VdS

Fire Technology B.V. is als eerste Nederlandse leverancier hogedrukwatermistsystemen door VdS met een positief resultaat geaudit voor een VdS erkenning op basis van VdS 2132.

FireTechnology - Experts in brandbestrijding met watermistsystemen - VdS

Kiwa erkend

De beoordelingsrichtlijn BRL-K21020 Brandbeveiligingssystemen gebaseerd op watermist is bestemd om te worden toegepast op het ontwerpen (waaronder het bepalen van het voorontwerp en detailontwerp), installeren en opleveren van een preventieve en eventueel repressieve brandbeveiliging door middel van een systeem c.q. installatie voor watermist. De uitkomsten van dit proces zullen tot een product leiden, wat niet alle in gevallen voorziet in brandblussing, maar kan ook leiden tot een product wat voorziet tot brandbeheersing.

FireTechnology - Experts in brandbestrijding met watermistsystemen - Logo Watermist System

VCA**

Het VCA** (Veiligheids Checklist Aannemers) certificaat van TÜV geeft aan dat Fire Technology B.V. een erkend veiligheidsmanagementsysteem heeft dat gericht is op de directe veiligheidsbeheersing van de activiteiten op de werkvloer en de veiligheidsstructuren binnen het bedrijf. Het veiligheidsmanagement systeem is van toepassing op het ontwerpen, leveren, installeren en servicen van watermistinstallaties

ISO 9001:2015

Het ISO 9001:2015 certificaat van TÜV geeft aan dat Fire Technology B.V. een erkend algemeen kwaliteitsmanagementsysteem heeft dat duidelijk en efficiënt gericht is op het intern en extern verbeteren van de organisatie en het verhogen van de concurrentiekracht van de organisatie. Het kwaliteits-managementsysteem is van toepassing op het ontwerpen, leveren, installeren en servicen van watermistinstallaties.

Federatie Veilig Nederland

Fire Technology B.V. is lid van de Federatie Veilig Nederland. De Federatie Veilig Nederland is een professionele ondernemersorganisatie met een groot aantal leden, alle gespecialiseerde bedrijven met (technische) oplossingen voor vele brandveiligheids- en beveiligingsvraagstukken.

SBB-erkend leerbedrijf

Fire Technology B.V. is een erkend SBB-leerbedrijf waar de beste praktijkopleiding met zicht op een vaste baan geboden wordt.