T: 024-3601462

Over Fire Technology B.V./Marioff

Fire Technology B.V. is reeds jaren officieel dealer voor de Benelux van het Marioff HI-FOG® watermistsysteem voor landbased systemen; voor diverse toepassingen VdS alsmede FM goedgekeurd. Tevens behoren tot dit dealerschap maritieme toepassingen. (approvals voor alle toepassingen beschikbaar).

Opgericht in 1985, heeft Marioff zich ontwikkeld tot ’s werelds toonaangevende leverancier van watermistsystemen voor brandbestrijding op zee en op land. Het HI-FOG® Watermist Brandbestrijdingssysteem is geïnstalleerd op vrijwel elk groot cruiseschip ter wereld. Op land beschermt HI-FOG® vele gebouwen zoals tunnels, stations, hotels, energiecentrales, cultureel erfgoed en monumenten, datacentra en ziekenhuizen.

Met het hoofdkantoor in Vantaa, Finland, beschikt Marioff over een ervaren team van brandbestrijdingsexperts, werktuigbouwkundigen, elektriciteit en hydraulica engineers. Deze kerngroep ondersteunt een mondiaal netwerk van dochtermaatschappijen en agenten met installatie- en inbedrijfstellingdiensten en biedt een gedegen back-up voor serviceverzoeken en onderhoud. HI-FOG® is dé brandbestrijdingstechnologie met een breed scala aan toepassingen, ondersteund door een toegewijd team dat volledig is gericht op 100% klanttevredenheid.

Marioff is een mondiaal bedrijf en onderdeel van UTC Fire & Security, een divisie van United Technologies Corporation (UTC). UTC is het moederbedrijf van bedrijven als Pratt & Whitney, Otis en Carrier.