T: 024-3601462

Fire Technology B.V. onderhoudscontracten

Net zoals elk apparaat verzorging nodig heeft, geldt dat ook voor HI-FOG®. Zonder regelmatige controles en preventief onderhoud kunnen de betrouwbaarheid en prestaties van uw HI-FOG®-systeem afnemen.

Door proactief te zijn met services, kunt u de levensduur van uw HI-FOG®-systeem verlengen en ervoor zorgen dat u de best mogelijke brandbeschermingsprestaties haalt.

Fire Technology biedt een scala aan professionele diensten om uw HI-FOG®-systeem te onderhouden en op de best mogelijke manier te gebruiken, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en volledig geoptimaliseerd onderhoud.

HI-FOG®-systemen zijn vitale veiligheidssystemen en mogen alleen worden onderhouden door onderhoudstechnici die gecertificeerd zijn voor het trainen, gebruiken en onderhouden van HI-FOG®-systemen.

Jaarlijks servicecontract

Een jaarlijks servicecontract is de beste manier om uw HI-FOG®-systeem in perfecte staat te houden. Fire Technology traint uw systeembeheerders voor het uitvoeren van kleine, regelmatige taken, zoals visuele inspecties en eenvoudige tests, terwijl de gecertificeerde onderhoudstechnici van Fire Technology jaarlijkse onderhoud uitvoeren.

Het jaarlijkse servicepakket biedt grondig preventief onderhoud, dat alleen wordt uitgevoerd door ervaren HI-FOG® servicemonteurs. De algemene conditie en het prestatieniveau van het systeem worden gecontroleerd en de werking van alle essentiële onderdelen en functionaliteiten wordt geverifieerd. Het systeem wordt ook geïnspecteerd volgens nieuwe regels of voorschriften, met eventuele upgradesuggesties vermeld in het servicerapport.

Servicecontracten brengen extra voordelen met zich mee, zoals:
• Lagere onderhoudskosten op lange termijn
• Kortingen op reserveonderdelen
• Voorspelbaar budget voor onderhoud
• Servicerapporten en aanbevelingen