Fire Technology B.V. onderhoudscontracten

Fire Technology B.V. biedt onderhoudscontracten aan om uw brandbestrijdingssysteem in een goede staat te houden. Regelmatige onderhoudsinspecties garanderen dat het systeem correct functioneert in het geval van een brand.

Jaarlijks onderhoudscontract
HI-FOG® systemen zijn vitale veiligheidssystemen en mogen alleen worden onderhouden door gecertificeerde onderhoudsmonteurs. Niet-gekwalificeerd onderhoudspersoneel kan fouten maken met mogelijk rampzalige gevolgen. Fire Technology B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig defect of storing van het systeem veroorzaakt door niet-getraind onderhoudspersoneel.

Een jaarlijks onderhoudscontract is de beste manier om uw HI-FOG® systeem in een perfecte staat te houden. Fire Technology B.V. traint uw systeemoperators om kleine periodieke taken uit te voeren zoals visuele inspecties en simpele testen, waarbij de servicemonteurs van Fire Technology B.V. de jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoudsbeurten uitvoeren. Na elke serviceoproep wordt een verslag gegenereerd met de volgende punten:

  • Overzicht van de onderhoudswerkzaamheden die zijn uitgevoerd
  • De huidige staat en het performanceniveau van het systeem
  • Suggesties voor upgrades of modificaties

Gerelateerde links:
Brochures downloaden