T: 024-3601462

HI-FOG® Systemen voor energieopwekking

HI-FOG® systemen voor energieopwekking en -distributie worden over het algemeen gebruikt voor volledig onder water zetten – flooding. HI-FOG® watermist wordt snel verneveld om de beschermde ruimte te vullen. De ruimte hoeft niet te zijn afgesloten voor een totale bescherming door HI-FOG®.

HI-FOG® accumulatorunit oplossing
HI-FOG® accumulatorunit oplossingDeze oplossing is een standaard volledig zelfstandig systeem dat geen externe watertoevoer of stroomvoorziening nodig heeft. Het is goedgekeurd voor de bescherming van ruimtes tot maximaal 260 m3.

Deze oplossing kan worden gebruikt voor gasturbines, windturbines, generatoren en vergelijkbare machines. Het systeem bestaat uit een watermistunit die is voorzien van watercilinders die worden aangedreven door een cilinder met perslucht of stikstof.

De HI-FOG® Accumulatorunit oplossing is beschikbaar in diverse afmetingen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen ook isolatie- en verwarmingssystemen worden verschaft.

HI-FOG® modulaire pompunit oplossing
HI-FOG® modulaire pompunit oplossingDeze oplossing bestaat uit een modulair ontwerp dat installatie op maat mogelijk maakt met verschillende types en afmetingen. De watermistunit bestaat uit een elektromotor en twee hoge-drukpompen.

De unit is ook voorzien van een stikstofcilinder en vrijgaveklep voor het bedieningspaneel. De HI-FOG® modulaire pompunit oplossing is ontworpen voor langere bestrijdingstijden.

HI-FOG® gaspompunit oplossing
HI-FOG® gaspompunit oplossingDeze oplossing kan worden gebruikt voor grote gasturbines, windturbines, generatoren en vergelijkbare machines. De unit wordt aangedreven door stikstof- of luchtcilinders die een speciale pomp aandrijven die water invoert in het distributienetwerk. Het is goedgekeurd voor de bescherming van ruimtes tot maximaal 1500 m3.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen ook isolatie- en verwarmingssystemen worden verschaft.

HI-FOG® voordelen:

  • Laag waterverbruik
  • Bewezen prestaties
  • Voor open en gesloten ruimtes
  • Geïntegreerde voeding en watertoevoer

Gerelateerde links:
Brochures downloaden
Typegoedkeuringen
Referenties