T: 024-3601462

HI-FOG® Accumulator units

HI-FOG® accumulatoreenheden worden gebruikt in kleinere ruimtes of als redundantie voor andere HI-FOG®-systemen. Ze gebruiken perslucht of stikstof die vrijkomt via watercilinders en voert het water via HI-FOG®-sprayheads af ​​in de beschermde ruimten.

Marioff biedt drie basistypes HI-FOG® accumulator units:

  • HI-FOG® Machinery Space Accumulator Unit (MAU)
  • HI-FOG® Kitchen Accumulator Unit (KAU)
  • HI-FOG® Double-cylinder Accumulator Unit (DAU)

HI-FOG® Machinery Space Accumulator Unit (MAU)

De HI-FOG® MAU wordt gebruikt in combinatie met toepassingen voor kleine machineruimten, gasturbinebeveiligingen en vergelijkbare ruimten. De units zijn modulair en op zichzelf staand zonder bewegende delen, wat betekent dat ze aan de muur kunnen worden gemonteerd of op een skid worden gemonteerd.

De eenheden bestaan ​​uit een aantal watercilinders, een of meer stikstof- of luchtdrukcilinders onder druk en een uitlaatklep. De grootte van de eenheid varieert afhankelijk van de toepassingsspecifieke vereisten.

FireTechnology - Experts in brandbestrijding met watermistsystemen - MAU

HI-FOG® Kitchen Accumulator Unit (KAU)

De HI-FOG® KAU is vergelijkbaar met de HI-FOG® MAU, maar is speciaal geoptimaliseerd voor keukentoepassingen zoals friteuses met diep vet.

HI-FOG® Double-cylinder Accumulator Unit (DAU)

De HI-FOG® DAU werkt op hetzelfde principe als de HI-FOG® MAU-eenheid. De ontlading wordt echter gekwalificeerd als ‘droge’ mist omdat deze een lager watervolume heeft, waardoor de HI-FOG® DAU ideaal is voor ondervloeren met hoogspanning of elektronische apparatuur.

FireTechnology - Experts in brandbestrijding met watermistsystemen - KAU