T: 024-3601462

HI-FOG® voor commerciële en openbare gebouwen

HI-FOG® is een geavanceerd brandbeveiligingssysteem dat geschikt is voor verschillende soorten gebouwen. Uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, samen met strenge brandtests, maken HI-FOG® tot een uiterst effectieve en betrouwbare oplossing voor brandbeveiliging.

Brandveiligheid is van het grootste belang voor onze klanten en HI-FOG® watermist biedt een effectieve en duurzame oplossing met aanzienlijk minder water dan traditionele sprinklersystemen op waterbasis. Verschillende technische HI-FOG®-oplossingen kunnen worden geïnstalleerd in zelfs de meest uitdagende delen van de gebouwen in overeenstemming met de relevante bouwbrandcodes en Ordinary Hazard classificaties.

Voldoen aan brandveiligheidseisen van klanten

Rigoureuze brandtesten, producten van hoge kwaliteit en professioneel ontwerp worden ondersteund door een aantal typegoedkeuringen en deze factoren combineren het best met de eisen van de klant op het gebied van brandbeveiliging voor commerciële gebouwen.

HI-FOG® watermist helpt ervoor te zorgen dat gebouwen en hun inzittenden beschermd worden tegen brand en dat de bedrijfscontinuïteit gehandhaafd blijft. Een architectonisch vriendelijke oplossing, HI-FOG® is ideaal voor zowel nieuwe als oudere gebouwen, omdat het een aanvulling is op de visuele schoonheid en structurele beperkingen van:

  • Hotels
  • Hospitals
  • Data Centers
  • Office Buildings
  • Cultural Heritage Sites
  • Stations

Voorbeelden van de toepassing van HI-FOG®:

Hotels

Cultureel erfgoed

Datacentra

Ziekenhuizen

Parkeergarages

Kantoorgebouwen

Stations

FireTechnology - Experts in brandbestrijding met watermistsystemen - trein